Uw wagenpark volledig beheerd

corporate services

Voor organisaties die hun fleet op een efficiënte en duurzame wijze willen beheren is Micha Exclusive Cars (MEC) een betrouwbare en proactieve partner. Van persoonlijk advies tot gedegen praktische oplossingen voor dagelijkse autozaken. MEC denkt met u mee op een effectieve wijze. Wij bieden de volgende diensten op basis van jarenlange ervaring in de autobranche.

Ontzorging bij inkoop en verkoop van (premium) automerken

MEC ondersteunt en fungeert als uw persoonlijk adviseur bij leasetrajecten en aan- en verkoopbeleid van zowel kleine als grote fleets. MEC heeft hiertoe exclusieve toegang tot autofabrikanten en importeurs, verzekeraars en financiële instellingen en kent als geen ander het klappen van de zweep in het onderhandelingsproces.

Daily fleetmanagement

MEC wordt door organisaties ingezet voor het oplossen van alle dagelijkse problemen aangaande hun wagenpark. Van onderhoud en autoschades tot het oplossen van problemen met (langlopende) leasecontracten van uw medewerkers, MEC ontzorgt werkgevers en ondernemers volledig en transparant.

Finance en verzekeringen

Voor al verzekeringen en financieringsvraagstukken bieden wij een duurzame en persoonlijke oplossing omdat wij vergaande marktkennis hebben en exclusieve toegang tot leasemaatschappijen.

Persoonlijke aankoopwensen

Wij zijn zelf ‘first and foremost’ autoliefhebbers. Net als u. Wij beleven dan ook veel plezier aan het vinden van die ene specifieke auto die u misschien al jaren zoekt

Neem contact op