Rijden zonder zorgen

Private services

Micha Exclusive Cars (MEC) verzorgt voor particuliere autobezitters of privé wagenpark eigenaren een uniek dienstenpakket met betrekking tot alle dagelijkse autozaken. Als persoonlijk consultant biedt MEC een volledig servicepakket dat het leven van de veeleisende autobezitter een stuk makkelijker maakt.  Ongeacht uw budget zijn wij in staat om uw persoonlijke autowensen te realiseren. MEC is ook buiten kantoortijden volledig bereikbaar en dus in staat om snel te reageren op onverwachte gebeurtenissen en situaties.  

Als betrouwbare persoonlijk adviseur en partner bieden wij de onderstaande services:

Ontzorging bij inkoop en verkoop van uw auto’s

MEC ondersteunt en fungeert als uw eigen persoonlijk adviseur bij aan- en verkoop en private lease trajecten. MEC heeft hiertoe directe toegang tot dealerholdings en is een onderhandelingspartner met jarenlange ervaring.

Dagelijkse oplossingen in de praktijk

MEC helpt en ondersteunt met het oplossen van alle dagelijkse problemen aangaande uw auto’s. Van onderhoud en autoschades tot het oversluiten van uw private leasecontracten, van airport service tot (long) private car storage, MEC neemt u veel dagelijks werk uit handen. Onopvallend en discreet.

Finance en verzekeringen

Voor al uw verzekeringen en financieringsvraagstukken bieden wij als persoonlijk adviseur vergaande marktkennis en duurzame persoonlijke oplossingen. 

Persoonlijke aankoopwensen

Niet in de laatste plaats omdat wij zelf autoliefhebbers zijn, beleven wij veel plezier aan het vinden van die ene specifieke auto die u misschien al jaren zoekt.

Maatwerk

Heeft u zelf specifieke wensen, dan staan wij uiteraard ook voor u klaar.

Neem contact op